“To nije uređaj, to nije tretman, to je kozmička svijest na djelu.”

VODA JE ŽIVOT

Voda je važna za život i ona nam može donijeti poboljšane kvalitete življenja. Voda nema samo važnost da nas održava na životu, već nam pomaže da budemo zdravi, pozitivni, radosni…

Unazad četrdesetak i više godina provodila su se razna istraživanja o vodi. Ispitivali su njezina svojstva i kvalitetu. Rezultati pokazuju da postoji jedno prirodno svojstvo vode koje je uvijek aktivno i ne može ga se isključiti, ali ga mi na žalost ignoriramo. To uzrokuje puno patnje i neznanje. To svojstvo vode je pohranjivanje informacije. Voda u obliku rijeka, mora, oceana, obuhvaća veliku površinu planete Zemlje. Naše tijelo sastoji se od 70% vode. Stoga, informacija koja je pohranjena u vodi je vrlo djelotvorna u našem organizmu, također i izvan našeg organizma.

„Ono što misliš to ćeš i postati.“ Duhovni učitelji nas podučavaju da budemo pozitivni, da kontroliramo naše misli, naše namjere.

ALPHA OMEGA

Sustav Alpha Omega vode nam je dan, nije ga izmislio čovjek. Uređaj sam po sebi je napravljen ručno, ali je dan da bi uzdignuo čovječanstvo i podržao Majku Zemlju. Pokazano je da je Alpha Omega voda prenositelj elektromagnetskog spektra u vodi – od ultra ljubičastog svjetla, preko spektra duginih boja, do infra-crvenog svjetla. To su osnovne kvalitete uravnoteženog, radosnog i kvalitetnog življenja, kao da gledamo u sunce i primamo njegove kvalitete.

Alpha Omega ležaj je potpuno novi program baziran na AO aktivatoru vode. Iskustva često ostavljaju ljude bez riječi. Uglavnom su to uzbuđenost i zahvalnost. Kao da nađete puno bolju verziju sebe, vrlo živu nakon tretmana. Duhovni iscjelitelji koji su odradili bezbrojne terapije kažu: “To nije uređaj, to nije tretman, to je kozmička svijest na djelu.”

Svjedočanstvo osobe koja je iskusila tretman

“Od tretmana nisam očekivala apsolutno ništa, pogotovo iz razloga što je do njega došlo “sasvim slučajno”. Prethodno sam se već susrela s Alpha Omega vodom: pila sam je svaki puta kad bih bila u Shree Peetha Nilaya ashramu u Njemačkoj jer tamo je ona i nastala. Ta je voda uvijek bila jedna od stvari kojoj sam se najviše veselila kod bivanja u ashramu jer doista je posebna. Vrlo je mekana, a jedna od njezinih najizraženijih kvaliteta je da je ispunjena svjetlošću, doista je živa. Iz nje doslovce isijava svjetlost, a kad je popijete, imate osjećaj profinjenosti, lakoće i čistoće.

Kad su me prijatelji pozvali na moj prvi tretman na AO ležaju, nisam niti znala da je takvo nešto, isto kao uostalom i sam aktivator AO vode, smislio moj dragi poznanik iz ashrama Muktaananda. I vidi čuda – Muktaananda i ja susrećemo se u malom selu usred njemačke Bavarske! Ja sam tamo bila u posjeti prijateljima, a on je doputovao izravno iz ashrama napraviti tretmane! “Slučajnost.”

Bilo mi je apsolutno nevjerojatno da Muktaananda dolazi u seoce u Bavarskoj i da uopće poznaje moje prijatelje. Nakon početnog šoka iznenađenja što me uopće vidi tamo, krenuo je montirati ležaj. Čim je počeo, energija se promijenila. Sve se nekako usporilo, umirilo, utišalo. Ja sam primijetila da mi se misli lagano usporavaju i ušla sam u stanje meditacije iako sam komunicirala s njime.

U trenutku kad je uključio pumpu za vodu, koja ustvari pokreće AO vodu ispod ležaja, dogodilo se nešto fascinantno: u sobi se aktiviralo polje, koje je u velikoj mjeri prelazilo granice čitave kuće. Vjerujem da je bilo obuhvaćeno cijelo selo, a možda i šire. To polje bilo je nešto čudesno: otvorilo je duhovnu dimenziju, „spustilo“ ju je ovamo u 3D, gdje hodamo, jedemo, pričamo… Nikad prije nisam tako nešto doživjela. To polje, ili dimenzija, bili su nešto doslovce van ovoga svijeta – kao da je duhovna dimenzija zavladala na Zemlji, u bavarskom selu Rammingenu.

Sam tretman bio je…ne znam. Jer u tih pola sata sam po prvi puta u životu iskusila stanje bez misli. Iako se meditacijom bavim dugi niz godina, uvijek mi je proces otežavao moj dragi „monkey mind“. Ali, tada je konačno utihnuo. Konačno sam imala priliku doživjeti iskustvo potpune tišine, potpunog mira i kozmičkog blaženstva. Imala sam osjećaj da se moj um uporno trudi proraditi, postati aktivan, ali nije imao šanse. Toliko sam se “izgubila” u tom izuzetnom stanju da je nekih 40 minuta prošlo kao 2 minute.

Nakon tretmana Muktaananda mi je preporučio da se pogledam u ogledalo. Wow! Ono što sam vidjela neću ovdje podijeliti s vama. Preporučit ću vam da i sami isprobate ovaj tretman i da zatim, kad se nakon toga pogledate u ogledalo, vrlo vjerojatno u svojim očima otkrijete nešto sasvim novo i zadivljujuće.”


V. B., Split

REZERVIRAJ SVOJ TRETMAN. OČEKUJ NEOČEKIVANO.

dunja.kosanovic@gmail.com

+385 91 535 2450

Više informacija o Alpha Omega sustavima pročitaj na službenoj web stranici.