“Što više puta ponavljaš božansko ime, u tebi će biti više samopouzdanja, radosti i sreće.”
PARAMAHAMSA SRI SWAMI VISHWANANDA

PROJECT MANTRA

Project Mantra je besplatan, vođeni program koji ti pomaže postupno razviti jednostavnu, a istovremeno i snažnu svakodnevnu praksu ponavljanja mantri u razdoblju od 40 dana. Savršena je za početnike koji žele jednostavan i djelotvoran alat koji umiruje um, otvara srce i stvara pozitivnu naviku svakodnevnog povezivanja s Božanskim.

Project Mantra je oblik meditacije na mantru. Može je raditi svatko, u bilo koje vrijeme i gdje god da se nalazi. Mogu je raditi čak i djeca. Jednostavno rečeno, svakodnevno ponavljanje mantre odvest će te u duboku ljepotu i tajanstvenost meditacije na božansko ime. Ova je meditacija posebno snažna kada svako ponavljanje pretvoriš u molitvu srca.

dana na putu s mantrom

ZAŠTO PROJECT MANTRA?

Božanska inteligencija je osmislila tijelo svakog živog bića poput velikog kompjutera. Mozak je server digitalnog sustava u tijelu. On raspolaže svim informacijama prikupljenim u toku dana i šalje ih dalje tjelesnim stanicama na pohranjivanje. Voda je najbolji vodič informacija, a kako je tijelo sastavljeno od 70% vode, jako je važno kakvu vrstu informacija unosimo.

Ljudski um je misaoni sklop koji se ne može kontrolirati bez odgovarajućeg alata. Iskustvo je pokazalo da je ponavljanje Božjeg imena najbolji način kontrole misli i usredotočenja. Mantra dovodi energiju Božanstva u svaku stanicu tijela i briše sva dosadašnja pamćenja. Uzastopnim ponavljanjem mantre unutar četrdeset dana, omogućava tijelu da se potpuno resetira i poprimi novu vibraciju.

ŠTO MI JE PROJECT MANTRA DAO?

Usredotočenost

Dok ponavljam mantru moja pažnja je usmjerena na Božanstvo čije ime ponavljam. Tada misli nemaju prostora da prebiru po prošlosti ili po budućnosti. Nemaju vremena prosuđivati ljude i njihova djela, jer Božje ime odzvanja u meni i oko mene.

Poniznost

Biti zahvalan na prepoznavanju veličine i snage božanskoga u meni, znači imati otvoreno srce i um, što vodi ka potpunoj predaji božanskoj ljubavi. Spoznajom da je Bog sve što je stvoreno, da je u svemu i svima, moje srce se ponizno klanja cijeloj kreaciji, vidljivom i nevidljivom aspektu Boga.

Ljepota

Gdje je ljubav, tu je mir. Gdje je mir, tu je svjetlo. Gdje je svjetlo, tu je ljepota.